ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΧΡΩΜΑ

  • Σύγκριση Προϊόντων (0)

53,78€ Χωρίς ΦΠΑ: 43,37€

850 TROPIKAL WHITE N.854 1 KG

TROPIKAL 850υψηλής επίδοσης χρώμα για τα ύφαλα του σκάφους με ενισχυμένη προστασίαΤο TROPIKAL 850 είναι υφαλόχρωμα για την προστασία των σκαφών από την προσκόλληση οστρακοειδών και χόρτου. Είναι κατάλληλο για πλαστικά, ξύλινα και σιδερένια σκάφη και για ταχύτητες μέχρι 35-50 μίλια/ ώρα. Δεν παρουσιάζει αλλαγή στην απόχρωση του όταν βρίσκεται εντός νερού. Περιέχει νέο μικροβιοκτόνο παρατείνοντας τη προστασία του σκάφους στο νερό. TROPIKAL 830χρώμα για τα ύφαλα του σκάφουςΤo TROPIKAL 830 είναι υφαλόχρωμα για την προστασία των σκαφών από την προσκόλληση οστρακοειδών και χόρτου. Είναι κατάλληλο για πλαστικά, ξύλινα και σιδερένια σκάφη και για ταχύτητες μέχρι 35-40 μίλια/ ώρα. Παρουσιάζει αλλαγή στην απόχρωση του όταν βρίσκεται εντός νερού λόγω της σύστασης του. TROPIKAL 840χρώμα για τα ύφαλα του σκάφους ενισχυμένης προστασίας Τo TROPIKAL 840 είναι υφαλόχρωμα για την προστασία των σκαφών από την προσκόλληση οστρακοειδών και χόρτου...

13,54€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,92€

METAL -X N.200 WHITE 750 ml

METAL-Xαλκυδικό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειεςΤο METAL-X είναι γυαλιστερό, αλκυδικό βερνικόχρωμα μεγάλης αντοχής και σκληρότητας για εσωτερικές και εξωτερικές μεταλλικές επιφάνειες. Δίνει επιφάνεια μεγάλης γυαλάδας με αντιδιαβρωτικό φινίρισμα, δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου, στεγνώνει γρήγορα και αντέχει σε χτυπήματα και στη φθορά. Οι αποχρώσεις του μένουν αναλλοίωτες στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το πλύσιμο. Ενδείκνυται για μεταλλικές επιφάνειες όπως πόρτες, κάγκελα, σιδηροκατασκευές, μηχανήματα, οχήματα, βιομηχανικούς εξοπλισμούς, εργαλεία και κάθε μεταλλική κατασκευή. Δουλεύεται μαλακά, απλώνει πολύ καλά και προσφέρει προστασία και ομορφιά...

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

OWANETT, 1Lt

OWANETT, Καθαριστικό για τις μηχανές και τις σεντίνες, 1Lt..

32,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 26,40€

POLYGLOSS 700 WHITE A+B 750 ml

Τελικό χρώμα πολυουρεθάνης δύο συστατικώνΤο POLYGLOSS είναι υψηλής ποιότητας τελικό χρώμα πολυουρεθάνης 2 συστατικών εξαιρετικά μεγάλης αντοχής σε έντονες καιρικές συνθήκες. Δίνει επιφάνεια που διατηρεί την φωτεινότητά της και αντιστέκεται στο κιτρίνισμα με την πάροδο του χρόνου. Παρουσιάζει εξαιρετική στιλπνότητα την οποία διατηρεί για πολλά χρόνια. Χαρακτηρίζεται από μεγάλη σκληρότητα, ελαστικότητα και αντοχή σε χάραξη και χτυπήματα, δίνοντας μια τελική επιφάνεια με άψογο φινίρισμα. Λόγω της σύνθεσης του δίνει άριστα αποτελέσματα σε κάθε επιφάνεια. Ιδανικό προϊόν για εξωτερική και εσωτερική χρήση υψηλών απαιτήσεων. Ιδανικό για όλα τα σκάφη.✔  φινίρισμα υψηλής ποιότητας & γυαλάδας✔  διατήρηση της απόχρωσης ✔ υψηλή χημική & μηχανική αντοχή            Στέγνωμα - ΑπόδοσηΗ θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα.Επιφανειακό στέγνωμα: 1 ώραΧρόνος επαν..

11,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,07€

SPRAY ΒΑΦΗΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, MERCURY BLACK-MERCRUISER

Προστατευτικό και γυαλιστικό σπρέυ υψηλής απόδοσης, κατάλληλο για εξωλέμβιες μηχανές...

26,41€ Χωρίς ΦΠΑ: 21,30€

UNI-PRIMER WHITE 860 A+B 750ml

Aστάρι πολυουρεθάνης δύο συστατικώνΤο UNI-PRIMER είναι υψηλής ποιότητας αστάρι πολυουρεθάνης 2 συστατικών για την προστασία επιφανειών με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Είναι κατάλληλο για τα ύφαλα και τα έξαλα των σκαφών. Αποτελεί την ιδανική βάση για ένα μεγάλης διάρκειας σύστημα, όταν συνδυάζεται με POLYGLOSS, TROPIKAL, ANTISKID, POOLGLOSS, MONOTRETEN. Λόγω της σύνθεσης του εξομαλύνει το υπόστρωμα γεμίζοντας τις ατέλειες. Έχει εύκολη εφαρμογή και γρήγορο στέγνωμα. Ιδανικό προϊόν για ναυτιλιακή ή μη χρήση σε ξύλινες, πολυεστερικές ή τσιμεντένιες επιφάνειες για εξωτερική και εσωτερική χρήση.✔  ισχυρή πρόσφυση✔  μεγάλη γεμιστική ικανότητα✔  υψηλή χημική & μηχανική αντοχή      Στέγνωμα - ΑπόδοσηΗ θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα.Επιφανειακό στέγνωμα: 1 ώρα.Χρόνος επαναβαφής: 4-6 ώρες.Κάλυψη: 10-14m²/lt, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την απορροφητικότητ..

28,45€ Χωρίς ΦΠΑ: 22,94€

X-RUST GRAY 895 A+B 750 ml

Αντισκωριακό αστάρι πολυουρεθάνης δύο συστατικώνΤο X-RUST είναι αντισκωριακό υπόστρωμα πολυουρεθάνης 2 συστατικών για νέες ή πρώην βαμμένες επιφάνειες σιδήρου, φθαρμένου γαλβανιζέ και άλλες εσωτερικές και εξωτερικές μεταλλικές επιφάνειες. Τα ισχυρά αντισκωριακά πιγμέντα του προστατεύουν το μέταλλο από την διάβρωση και τη σκουριά σε παραθαλάσσιο ή υποθαλάσσιο περιβάλλον. Είναι ιδανικό για ναυτιλιακή χρήση και για υπερκατασκευές. Δίνει λεία επιφάνεια, για υψηλής ποιότητας τελειώματα. Αποτελεί ιδανικό υπόστρωμα των τελικών πολυουρεθανικών χρωμάτων POLYGLOSS, ANTISKID καθώς και της σειράς υφαλοχρωμάτων TROPIKAL.✔  υψηλή αντισκωριακή προστασία✔ ισχυρή πρόσφυση✔ υψηλή χημική & μηχανική αντοχή      Στέγνωμα - ΑπόδοσηΗ θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα.Επιφανειακό στέγνωμα: 1 ώρα.Χρόνος επαναβαφής: 2-4 ώρες.Κάλυψη: 10-14m²/lt, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την α..

12,18€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,82€

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ POWER TUNE, 360ml

Κατάλληλο για ξεκάπνισμα παλαιών κινητήρωνΑφαιρεί τα κατάλοιπα καυσίμου από το σύστημα τροφοδοσίας και εξάτμισηςΚατάλληλο για κάθε τύπο κινητήρα..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)