• Σύγκριση Προϊόντων (0)

141,98€ Χωρίς ΦΠΑ: 114,50€

PROP ONE 250

Υφαλόχρωμα Μακράς Διαρκείας για άξονες, προπέλες και λοιπά μεταλλικά μέρη.Το PropOne είναι ένα σύγχρονο επαναστατικό σύστημα υφαλοχρώματος μακροχρόνιας δράσης για προπέλες, άξονες, πηδάλια, συστήματα πρόωσης και άλλα παρόμοια μέρη του σκάφους από αλουμίνιο, ατσάλι ή χαλκό. Παρέχει ασύγκριτα  μεγαλύτερη διάρκεια απόδοσης συγκριτικά με τα κοινά υφαλοχρώματα.Δεν περιέχει διαλύτες, επιβλαβή χημικά και μεταλλικά στοιχεία που επηρεάζουν την ποιότητα του νερού και το θαλάσσιο περιβάλλον. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιοχές όπου συμβατικές μουράβιες δεν επιτρέπονται.Οποιοδήποτε ίζημα (άλγη, στριδώνα κτλ) αναπτυχθεί επάνω στις μεταλλικές επιφάνειες ακόμα και όταν το σκάφος παραμένει ακίνητο για μεγάλο διάστημα αποβάλλεται εξαιρετικά εύκολα με την επανεκκίνηση του ή με απλό καθάρισμα με σφουγγάρι είτε ακόμα και το χέρι. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα μεταλλικά στοιχεία τα οποία είναι καλυμμένα με το PropOne παραμένουν ακόμα και μετά από μεγάλα διαστήματα (έως και 2 έτη) καθαρά και απαλλαγμέ..

66,96€ Χωρίς ΦΠΑ: 54,00€

RIB COATING

Διαφανές Υφαλόχρωμα Μακράς Διαρκείας για μπαλόνια φουσκωτού.Το RIB Coating είναι διαφανές, υπερελαστικό υφαλόχρωμα μακράς διαρκείας με βάση την σιλικόνη ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογή στα μπαλόνια του φουσκωτού.Οποιαδήποτε ανεπιθύμητη βλάστηση (στρειδώνα, άλγη, λοιπές ιζηματοποιήσεις) αναπτυχθεί στην επιφάνεια του μπαλονιού από την παρατεταμένη παραμονή του σκάφους στο νερό το RIB Coating δεν την αφήνει να προσκολληθεί ισχυρά. Με την κίνηση του σκάφους η ρύπανση αποκολλάται ενώ ό,τι έχει παραμείνει αφαιρείται πολύ εύκολα με ένα απαλό πέρασμα με το χέρι ή μαλακό σφουγγάρι. Το Rib Coating προσφέρει μια λεία αποκολλητική επιφάνεια η οποία διατηρεί την δράση της για τουλάχιστον 3 χρόνια χωρίς την ανάγκη ενδιάμεσων περασμάτων.Δεν περιέχει διαλύτες ή άλλα επιβλαβή χημικά και μεταλλικά στοιχεία που επηρεάζουν το θαλάσσιο περιβάλλον και γι’ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιοχές όπου συμβατικές μουράβιες δεν επιτρέπονται.Συστήνεται για: Hypalon & Pvc ενώ μπορεί να περαστεί κατόπιν ..

26,41€ Χωρίς ΦΠΑ: 21,30€

UNI-PRIMER WHITE 860 A+B 750ml

Aστάρι πολυουρεθάνης δύο συστατικώνΤο UNI-PRIMER είναι υψηλής ποιότητας αστάρι πολυουρεθάνης 2 συστατικών για την προστασία επιφανειών με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Είναι κατάλληλο για τα ύφαλα και τα έξαλα των σκαφών. Αποτελεί την ιδανική βάση για ένα μεγάλης διάρκειας σύστημα, όταν συνδυάζεται με POLYGLOSS, TROPIKAL, ANTISKID, POOLGLOSS, MONOTRETEN. Λόγω της σύνθεσης του εξομαλύνει το υπόστρωμα γεμίζοντας τις ατέλειες. Έχει εύκολη εφαρμογή και γρήγορο στέγνωμα. Ιδανικό προϊόν για ναυτιλιακή ή μη χρήση σε ξύλινες, πολυεστερικές ή τσιμεντένιες επιφάνειες για εξωτερική και εσωτερική χρήση.✔  ισχυρή πρόσφυση✔  μεγάλη γεμιστική ικανότητα✔  υψηλή χημική & μηχανική αντοχή      Στέγνωμα - ΑπόδοσηΗ θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα.Επιφανειακό στέγνωμα: 1 ώρα.Χρόνος επαναβαφής: 4-6 ώρες.Κάλυψη: 10-14m²/lt, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την απορροφητικότητ..

36,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,40€

ΥΦΑΛΟΧΡΩΜΑ TROPICAL (835) ΜΑΥΡΟ 1 KG

TROPIKAL 830χρώμα για τα ύφαλα του σκάφουςΤo TROPIKAL 830 είναι υφαλόχρωμα για την προστασία των σκαφών από την προσκόλληση οστρακοειδών και χόρτου. Είναι κατάλληλο για πλαστικά, ξύλινα και σιδερένια σκάφη και για ταχύτητες μέχρι 35-40 μίλια/ ώρα. Παρουσιάζει αλλαγή στην απόχρωση του όταν βρίσκεται εντός νερού λόγω της σύστασης του.αυτοκαθαριζόμενουψηλής απόδοσηςιδανικό για όλα τα σκάφηΠροεργασίαΒασική προϋπόθεση για να έχουμε καλά αποτελέσματα είναι η επιμελημένη προεργασία.► Νέες καρίνες:Πλένουμε την επιφάνεια με καθαριστικό και ξεπλένουμε με νερό. Απομακρύνουμε έλαια, λάδια, αλάτι κλπ με White Spirit. Γυαλοχαρτάρουμε όπου είναι απαραίτητο. Ξεπλένουμε με νερό και αφήνουμε την επιφάνεια να στεγνώσει. Ασταρώνουμε 1-2 στρώσεις με το κατάλληλο υπόστρωμα, UNI PRIMER (πολυεστερικές), POLACRYL 301 ή MARINE ΜΙΝΙΟ (ξύλινες επιφάνειες), X-RUST ή MARINE ΜΙΝΙΟ (μεταλλικές επιφάνειες). Για την καλύτερη πρόσφυση του TROPIKAL 830 συνίσταται η εφαρμογή 1-2 στρώσεων UNI PRIMER πάνω από οποιοδήποτε άλ..

53,78€ Χωρίς ΦΠΑ: 43,37€

ΥΦΑΛΟΧΡΩΜΑ TROPICAL ΛΕΥΚΟ 1 KG

TROPIKAL 850υψηλής επίδοσης χρώμα για τα ύφαλα του σκάφους με ενισχυμένη προστασίαΤο TROPIKAL 850 είναι υφαλόχρωμα για την προστασία των σκαφών από την προσκόλληση οστρακοειδών και χόρτου. Είναι κατάλληλο για πλαστικά, ξύλινα και σιδερένια σκάφη και για ταχύτητες μέχρι 35-50 μίλια/ ώρα. Δεν παρουσιάζει αλλαγή στην απόχρωση του όταν βρίσκεται εντός νερού. Περιέχει νέο μικροβιοκτόνο παρατείνοντας τη προστασία του σκάφους στο νερό.ενισχυμένο με ισχυρό μικροβιοκτόνοαυτοκαθαριζόμενοιδανικό για όλα τα σκάφηΠροεργασίαΒασική προϋπόθεση για να έχουμε καλά αποτελέσματα είναι η επιμελημένη προεργασία.► Νέες καρίνες:Πλένουμε την επιφάνεια με καθαριστικό και ξεπλένουμε με νερό. Απομακρύνουμε έλαια, λάδια, αλάτι κλπ με White Spirit. Γυαλοχαρτάρουμε όπου είναι απαραίτητο. Ξεπλένουμε με νερό και αφήνουμε την επιφάνεια να στεγνώσει. Ασταρώνουμε 1-2 στρώσεις με το κατάλληλο υπόστρωμα, UNI PRIMER (πολυεστερικές), POLACRYL 301 ή MARINE ΜΙΝΙΟ (ξύλινες επιφάνειες), X-RUST ή MARINE ΜΙΝΙΟ (μεταλλικές επιφάνει..

19,72€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,90€

ΥΦΑΛΟΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΥΡΟ

Αντιρρυπαντικό για προπέλες, μηχανισμους  και πρύμνη. Υψηλή συγκολλητική ισχύ, μεγάλη αδιαβροχοποίηση και χαμηλή τριβή. Χωρίς κασσίτερο και χαλκό, χρησιμοποιήστε το σε μια κατάλληλη επίστρωση ασταριού.250mlΕφαρμογή : πινέλο, σπρέι και ρολόΑριθμός επιστρώσεων : τουλάχιστον 2 επιστρώσειςΕπανάληψη βαψίματος : μετά από τουλάχιστον 24 ώρεςKάλυψη : 8 m²/ltΣημείωση: Η λήψη φωτός και οι διαφορετικές οθόνες ενδέχεται να κάνουν το χρώμα και το μέγεθος του αντικειμένου στην εικόνα λίγο διαφορετικό από το πραγματικό. Πριν την αγορά σας ενημερωθείτε για τις διαστάσεις του προϊόντος...

39,68€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,00€

ΥΦΑΛΟΧΡΩΜΑ ΣΠΡΕΙ ΜΑΥΡΟ

Αντιρρυπαντικό βερνίκι για την προστασία των ποδιών της πρύμνης, των ελίκων και της ουράς σε ένα βολικό μπουκάλι ψεκασμού. Δεν περιέχει ενώσεις κασσίτερου και χαλκού αλλά αναπτύσσει τη δράση του απελευθερώνοντας δηλητήρια μη ρυπογόνα οργανικά.Αντιρρυπαντικό σκληρής μήτρας κατάλληλο για μεσαία και υψηλή ταχύτητα. Δοχεία 400 ml.Σημείωση: Η λήψη φωτός και οι διαφορετικές οθόνες ενδέχεται να κάνουν το χρώμα και το μέγεθος του αντικειμένου στην εικόνα λίγο διαφορετικό από το πραγματικό. Πριν την αγορά σας ενημερωθείτε για τις διαστάσεις του προϊόντος...
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)