• Σύγκριση Προϊόντων (0)

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

SPRAY ΒΑΦΗΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, MERCURY BLACK-MERCRUISER

Προστατευτικό και γυαλιστικό σπρέυ υψηλής απόδοσης, κατάλληλο για εξωλέμβιες μηχανές...

21,49€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,33€

VENTOREX ΠΡΑΪΜΕΡ ΣΚΛΗΡΟ

Το Ventorex είναι ένα ισοκυανικό υπόστρωμα, δύο συστατικών με πολυουρεθανική βάση κατάλληλο για χρήση πάνω από την ίσαλο του σκάφους. Παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και αντοχή στην κρούση. Μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα σε όλα τα είδη συστημάτων 2-K. Είναι κατάλληλο για επιφάνειες από χάλυβα, αλουμίνιο και ξύλο ως υπόστρωμα σε συστήματα 2-K. Συνδυάζεται με κωδικό 04848*.Λίτρα : 0,75 Κιλά : 1Χρώμα : λευκόΣημείωση: Η λήψη φωτός και οι διαφορετικές οθόνες ενδέχεται να κάνουν το χρώμα και το μέγεθος του αντικειμένου στην εικόνα λίγο διαφορετικό από το πραγματικό. Πριν την αγορά σας ενημερωθείτε για τις διαστάσεις του προϊόντος...

28,45€ Χωρίς ΦΠΑ: 22,94€

X-RUST GRAY 895 A+B 750 ml

Αντισκωριακό αστάρι πολυουρεθάνης δύο συστατικώνΤο X-RUST είναι αντισκωριακό υπόστρωμα πολυουρεθάνης 2 συστατικών για νέες ή πρώην βαμμένες επιφάνειες σιδήρου, φθαρμένου γαλβανιζέ και άλλες εσωτερικές και εξωτερικές μεταλλικές επιφάνειες. Τα ισχυρά αντισκωριακά πιγμέντα του προστατεύουν το μέταλλο από την διάβρωση και τη σκουριά σε παραθαλάσσιο ή υποθαλάσσιο περιβάλλον. Είναι ιδανικό για ναυτιλιακή χρήση και για υπερκατασκευές. Δίνει λεία επιφάνεια, για υψηλής ποιότητας τελειώματα. Αποτελεί ιδανικό υπόστρωμα των τελικών πολυουρεθανικών χρωμάτων POLYGLOSS, ANTISKID καθώς και της σειράς υφαλοχρωμάτων TROPIKAL.✔  υψηλή αντισκωριακή προστασία✔ ισχυρή πρόσφυση✔ υψηλή χημική & μηχανική αντοχή      Στέγνωμα - ΑπόδοσηΗ θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα.Επιφανειακό στέγνωμα: 1 ώρα.Χρόνος επαναβαφής: 2-4 ώρες.Κάλυψη: 10-14m²/lt, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την α..

16,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,70€

ΙΣΟΦΘΑΛΙΚΟ GEL COAT 97PA ΑΣΠΡΟ 1Κ

Υψηλής Ποιότητας, Ισοφθαλικό Gel Coat - παραγωγής.Χρησιμοποιούνται ευρέως στην παραγωγή σκαφών και άλλων πολυεστερικών προϊόντων μέσω καλουπιού.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης και σε εξωτερικές (εκτός καλουπιού) βαφές και επιδιορθώσεις.Παρόλο που είναι σχεδιασμένα για χρήση με πιστόλι η εφαρμογή μπορεί να γίνει και με πινέλο/ρολό.Έχουν άριστες μηχανικές ιδιότητες και υψηλότατη αντοχή στο θαλασσινό περιβάλλον και το φαινόμενο της ώσμωσης.Διαθέτουν υψηλή στιλπνότητα με κορυφαία διατήρηση της γυαλάδας και αντίσταση κατά της γήρανσης.Ο συγκεκριμένος τύπος χρησιμοποιείται από τους περισσότερους κατασκευαστές και ναυπηγεία.Πιστοποιημένο από τον οίκο Lloyds για χρήση σε ναυπηγικές κατασκευές κάθε τύπου.Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων καθώς και σε όλο το φάσμα των Ral (ελάχιστη ποσότητα 20kg).Συσκευασίες: 0,85kg, 5kg, 25kg* Για αρχικές συσκευασίες (25kg) επικοινωνήστε μαζί μας* Ο καταλύτης και η παραφίνη (εάν απαιτείται) δεν συμπεριλαμβάνονται..

14,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,37€

ΧΡΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ TOPCOAT ΓΚΡΙ

ΧΡΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ -TOPCOAT 750mlΕξαιρετικά αποτελεσματική ενάντια στη διάβρωση και την φθορά του σκάφους. Παρέχει υψηλή αντίσταση στις φθορές που προκαλούνται από το νερό και τα χημικά χάρη στην βελτιωμένη αλκυδική χημική βάσης της. Παρέχει εξαιρετική κάλυψη και μεγάλη σταθερότητα χρώματος και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες. Κατάλληλο για τις σεντίνες.  Συνδυάζεται με το primer 4898-1 , 4898-3 Χρώμα : Λευκό, Γκρι   Φινίρισμα/Στιλπνότητα : Γυαλιστερό   Περιεκτικότητα Στερεών (%κατ' όγκο) : 43   - 47 %    Μέσο Πάχος : 40 - 50 microns   όταν στεγνώσει : (89 – 111 microns υγρό)   Θεωρητική Κάλυψη : 11,25 m²/Lt    Εφαρμογή : Πιστόλι Αέρος,   Συμβατικό Πιστόλι, Πινέλο , Ρολό   Διαλυτικό : διαλυτικό για ακρυλικά χρώματα     Ξήρανση  :                       ..

41,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,63€

ΧΡΩΜΑ ΠΟΛΥΑΚΡΥΛΙΚΟ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ 750ml ΜΠΛΕ

Υψηλής ανθεκτικότητας χρώμα δυο συστατικών με βάση ειδικές ρητίνες πολυουρεθάνης. Δημιουργεί ένα ανθεκτικό στρώμα με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο και εξαιρετική στιλπνότητα. Δεν κιτρινίζει, έχει εξαιρετική αντοχή σε χημικά όπως πετρέλαιο, λάδια και ήπια οξέα. Κατάλληλο για εφαρμογή σε επιφάνειες από πολυεστέρα κατάλληλο και για μέταλλο, αλουμίνιο και ξύλο. Συνδυάζεται με το primer κωδ. 04898-1, 04898-3, 03640-WH. Φινίρισμα/Στιλπνότητα : Γυαλιστερό   (> gloss)   Περιεκτικότητα Στερεών   (%κατ' όγκο) :   63   - 67 %   Μέσο Πάχος : 35   - 50 microns όταν στεγνώσει (54 – 77 microns υγρό)   Θεωρητική Κάλυψη : 18,57   m²/Lt   Εφαρμογή : Πιστόλι Αέρος,   Συμβατικό Πιστόλι, Πινέλο , Ρολό  Διαλυτικό : 5 - 10 % 4903   διαλυτικό για πολυακρυλικά χρώματα  Ξήρανση : 100C 230C 300C   Στεγνό για επαφή : 6 h   4 ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)