ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

  • Σύγκριση Προϊόντων (0)

719,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 580,00€

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SOLAS

Αυτόνομη Αναπνευστική Συσκευή Συμπιεσμένου Αέρα στα 300 bar, για την προστασία του αναπνευστικού συστήματος και του προσώπου σε επικίνδυνο περιβάλλον με καπνό ή αναθυμιάσεις αερίων. Πιστοποιημένη κατά SOLAS/MED. Χαρακτηριστικά αυτόνομης αναπνευστικής συσκευής:Ανατομική πλάτη και ιμάντες ανάρτησης από βραδυφλεγές και αδιάβροχο υλικό.Ρυθμιστής ροής για κατ’ επιλογή χρήση του αέρα.Ρυθμιστής πίεσης και σφυρίχτρα, που παράγει συνεχόμενο διαπεραστικό ήχο ειδοποίησης, όταν ο όγκος του αέρα τελειώνει.Συσκευασμένη σε ειδική βαλίτσα μεταφοράς για μέγιστη προστασία. Η αυτόνομη αναπνευστική συσκευή SCBA περιέχει:Πλάτη και ιμάντες ανάρτησης της συσκευήςΜάσκα εισπνοής προσώπουΡυθμιστή ροήςΡυθμιστή πίεσης με μανόμετρο και σφυρίχτραΦιάλη συμπιεσμένου αέραΒαλβίδα φιάλης συμπιεσμένου αέραΣημείωση: Η λήψη φωτός και οι διαφορετικές οθόνες ενδέχεται να κάνουν το χρώμα και το μέγεθος του αντικειμένου στην εικόνα λίγο διαφορετικό από το πραγματικό. Πριν την αγορά σας ενημερωθείτε για τις διαστάσεις..

6,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,29€

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΑΣ (ΖΕΥΓΟΣ)

Είναι μη-φαρμακευτικό σκεύασμα για ανθρώπους που ταξιδεύουν. Οι δυσάρεστες επιπτώσεις όπως, ανώμαλες πτήσεις, διακοπές στη θάλασσα, διαδοχικές στροφές δρόμων, κούνημα τρένων, και περιστρεφόμενες ρόδες, μπορούν να καταστρέψουν ένα ταξίδι ή μία εκδρομή. Τα βραχολάκια κατά της ναυτίας ασκούν μία ήπια πίεση στα σημεία του καρπού με σκοπό να ελαχιστοποιηθούν ή και να εξαλειφθούν τα δυσάρεστα αποτελέσματα του ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από μακράς διάρκειας ανθεκτικό υλικό που πλένεται. Είναι ασφαλές και εύκολο στην χρήση. Απλά τοποθετήστε το πάνω στους καρπούς και απολαύστε το ταξίδι σας. Δεν χρειάζεται προσαρμογές, ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους. Παρατεταμένη χρήση μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο των χεριών. Σε τέτοια περίπτωση απλά αφαιρέστε τα περικάρπια. Σημείωση: Η λήψη φωτός και οι διαφορετικές οθόνες ενδέχεται να κάνουν το χρώμα και το μέγεθος του αντικειμένου στην εικόνα λίγο διαφορετικό από το πραγματικό. Πριν την αγορά σας ενημερωθείτε για τις διαστάσεις του προϊόντος...

527,58€ Χωρίς ΦΠΑ: 425,47€

ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΣΚΑΛΕΣ

Το κάθισμα – φορείο μεταφοράς, είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής κράματος αλουμινίου. Είναι κατάλληλο βοήθημα μετακίνησης σε σκάλες που προσφέρει την δυνατότητα στο προσωπικό έκτακτης ανάγκης να μεταφέρει τον ασθενή με μεγάλη ασφάλεια. Ιδανικό αμαξίδιο – φορείο μεταφοράς ασθενών σε πλοία. Είναι ένα αμαξίδιο – φορείο πτυσσόμενο στο οποίο οι δύο σταθεροί πίσω τροχοί επιτρέπουν στο προσωπικό να μετακινούν τους ασθενείς στις περισσότερες επιφάνειες με την ελάχιστη προσπάθεια. Το κάθισμα – φορείο ασφαλίζει τον ασθενή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, μέσω των 3 ιμάντων συγκράτησης με πόρπη ταχείας αποδέσμευσης. Ένα ιδανικό βοήθημα μετακίνησης σε σκάλες το οποίο μπορεί να διπλωθεί και εξοικονομεί χώρο.Πιστοποίηση CE.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΠλάτος Καθίσματος 51 εκ.Βάθος Καθίσματος 44 εκ.Ύψος Πλάτης 45 εκ.Συνολικό Ύψος 97 εκ.Συνολικό Πλάτος 60 εκ.Συνολικό Μήκος 90 εκ.Ύψος Καθίσματος από έδαφος 54 εκ.Ανοχή Βάρους 159 κιλάΒάρος 11-13 κιλάΔιαστάσεις Προϊόντος (Μ/Π/Υ): 69×51 ×90 cmΔιαστάσ ..

31,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,05€

ΜΠΑΛΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

Επαναστατικός πυροσβεστήρας. Ο απλούστερος και πιο γρήγορος τρόπος για να σβήσει η φωτιά.Η μπάλα πυρόσβεσης ενεργοποιείται αυτόματα όταν έρχεται σε επαφή με τη φλόγα εντός 3 δευτερολέπτων, διασπείροντας αποτελεσματικά αέρια πυρόσβεσης. Όταν προκληθεί φωτιά και κανένας δεν βρίσκεται κοντά στον χώρο, η μπάλα πυρόσβεσης θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και θα εκπέμψει δυνατό ήχο (η δυνατότητά της να παράγει ήχο περίπου 120 dB κατά την ενεργοποίηση την καθιστά αυτόματα και μηχανισμό προειδοποίησης). Μπορεί να κατασβήσει αποτελεσματικά τη φλόγα που προέρχεται από στερεά, υγρά καιόμενα υλικά, καύσιμα και ηλεκτρικό εξοπλισμό. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλές περιοχές, όπως διακόπτες ηλεκτρικού κυκλώματος, κουζίνες, αυτοκίνητα, ξενοδοχεία, σκάφη, πλοία. Δεν χρειάζεται κάποια ειδική εκπαίδευση ή ικανότητα για τη χρήση του προϊόντος, καθώς το βάρος του (1,3 kg) και η λειτουργία του, το καθιστούν εύχρηστο από όλες τις ηλικιακές ομάδες. Το προϊόν είναι πολύ ασφαλές..

15,87€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,80€

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΥΡΙΜΑΧΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ

Σε σκληρή θήκη.Πιστοποιημένη κατά ΕΝ 1869.Διαστάσεις cm :  L100 x W100Σημείωση: Η λήψη φωτός και οι διαφορετικές οθόνες ενδέχεται να κάνουν το χρώμα και το μέγεθος του αντικειμένου στην εικόνα λίγο διαφορετικό από το πραγματικό. Πριν την αγορά σας ενημερωθείτε για τις διαστάσεις του προϊόντος...

11,16€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,00€

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΑΦΡΟΥ ΦΟΡΗΤΟΣ

Πυροσβεστήρες αφρού κατάλληλοι για την κατάσβεση πυρκαγιών προερχόμενων από στερεό και υγρό αίτιο. Μπορούν να αποθηκευτούν παντού ακόμα και πέρα από το σκάφος, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο κτλ. Εγκεκριμένου Τύπου κατά CE και ΕΝ3.Χωρητικότητα : 0.75lt Μανόμετρο :  ΌχιΚορμός :  ΜεταλλικόςΤύπος κλείστρου : Πλαστικός  Ύψος : 32cm Διάμετρος : 8cm  Σημείωση: Η λήψη φωτός και οι διαφορετικές οθόνες ενδέχεται να κάνουν το χρώμα και το μέγεθος του αντικειμένου στην εικόνα λίγο διαφορετικό από το πραγματικό. Πριν την αγορά σας ενημερωθείτε για τις διαστάσεις του προϊόντος...

20,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,50€

ΣΦΙΚΤΗΡΑΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ

Από καουτσούκ. Είναι ιδανικός για την αποθήκευση πυροσβεστήρων καθώς και άλλων φιαλών και αντικειμένων. Τοποθετείται εύκολα με μια βίδα και τον ιμάντα να "δείχνει" σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Συγκρατεί αντικείμενα διαμέτρου 64-191mm και βάρους έως 23 κιλά.Σημείωση: Η λήψη φωτός και οι διαφορετικές οθόνες ενδέχεται να κάνουν το χρώμα και το μέγεθος του αντικειμένου στην εικόνα λίγο διαφορετικό από το πραγματικό. Πριν την αγορά σας ενημερωθείτε για τις διαστάσεις του προϊόντος...

13,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,00€

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ

Τσεκούρι Πυροσβέστη με κοντή ξύλινη λαβή. Κατασκευασμένο από ξύλο μελιά (φράξος) και λεπίδα από #45 σφυρήλατο ατσάλι, με σκληρότητα 47-55. Διαθέτει ελαστικό προστατευτικό κάλυμμα για τη λεπίδα.Μήκος λαβής : 34cmΑκμή κοπής : 9cmΒάρος : 1,2kg Σημείωση: Η λήψη φωτός και οι διαφορετικές οθόνες ενδέχεται να κάνουν το χρώμα και το μέγεθος του αντικειμένου στην εικόνα λίγο διαφορετικό από το πραγματικό. Πριν την αγορά σας ενημερωθείτε για τις διαστάσεις του προϊόντος. ..

35,71€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,80€

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:*Λευκοπλάστ ρολό (CE)*Κουτί γάζες αποστειρωμένες (CE)*Αιμοστατικό λάστιχο (CE)*Αιμοστατικό επίδεσμο (CE)*Επίδεσμο 3 τεμάχια (CE)*Τριγωνικό επίδεσμο (CE)*Τσιρότα (CE)*Αυτοκόλλητα ράμματα 3 τεμάχια (CE)*Αποστειρωμένο ζελέ για εγκαύματα (CE)*Ισοθερμική κουβέρτα (CE)*Μαντηλάκια οινοπνεύματος 4 τεμάχια (CE)*Γάντια μιας χρήσης 4 τεμάχια (CE)*Ψαλίδι*Λαβίδα πλαστική*Παραμάνες ασφαλείας 4 τεμάχια*Οδηγίες πρώτων βοηθειώνΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Μ26ΧΠ17ΧΥ7,5cm..

83,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 67,20€

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ SOLAS 74

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:*Αντιστηθαγχικά*Αντιαιμοραγικά*Αντιόξινα κατά μετεωρισμού*Αντιεμετικά*Αναλγητικά αντιφλεγμονώδη*Αναλγητικά αντιπυρετικά*Αντισηπτικό διάλυμα Μερκουρόχρωμα*Αντισηπτικό διάλυμα Οξυζενέ*Συσκευή ανάνηψης από στόμα σε στόμα (CPR)*Λευκοπλάστης 1,25cm X 5cm (CE)*2 κουτιά γάζες αποστειρωμένες 15cmX15cm(CE)*Βαμβάκι 70γρ*Αυτοκόλλητος ελαστικός επίδεσμος 6cmX4cm (CE)*29 αυτοκόλλητοι επίδεσμοι διαφόρων μεγεθών (τσιρότα) (CE)*Αποστειρωμένος πιεστικός αιμοστατικός επίδεσμος (CE)*Αυτοκόλλητα ράμματα (CE)*Αποστειρωμένο τούλι για εγκαύματα με λιπαρή ουσία, νερό και φυτικά έλαια: Bumshield γάζα 10Χ10cm (CE)*Σκεύασμα κατά εγκαυμάτων: 2 Burmshield-blotts (CE)*Θερμόμετρο*2 σύριγγες των 2,5ml και 5ml*Γάντια μιας χρήσης 6 τεμάχια (CE)*Ψαλίδι κοινό..

5,21€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,20€

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για το σκάφος, το σπίτι, το αυτοκίνητο.ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΜΑΝΤΗΛΙ ΟΞΥΖΕΝΕ, ΒΑΜΒΑΚΙ, ΤΡΑΥΜΑΠΛΑΣΤΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Μ23,5ΧΠ17ΧΥ4cm..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)